طبع عسل چگونه است و برسی مزاجها

عسل نیز به دلیل داشتن ترکیبات مغذی و آنتی اکسیدان ها می تواند به شفاف سازی پوست کمک کند. عسل کندو عسلی است که زنبورهای کندو آن را تهیه می کنند و زنبوردار صرفا به کوچ کندوها و محافظت از آنها می پردازد ولی به تغذیه مصنوعی زنبوران عسل نمی پردازد.مگر در موارد بسیار خاص که در مطالب بعدی به آن میپردازیم که خود این عسل به عسل طبیعی خام و عسل طبیعی ارگانیک و عسل پاستوریزه تقسیم میشود که در مطلبی جداگانه به آن خواهیم پرداخت . درست به همین دلیل است که بسیاری از آنها به دنبال راههایی مطمئن برای تشخیص عسل طبیعی هستند، اما حتماً تاکنون با انواع و اقسام روشهای تشخیص عسل طبیعی که در سایتها و فضای مجازی وجود دارد، مواجه شده اید. بیشتر بدانید : عسل خام چیست و چه تفاوتی با عسل معمولی دارد؟ 3 با موهای سفید چه کنیم؟ با ترک یک کندو ، یک زنبور عسل طبیعی در حال جمع آوری شهد گل غنی از شکر ، آن را از طریق پروبوس مکیده و در پروونتریکولوس (معده یا محصول عسلی) قرار می دهد ، که کاملاً معکوس برای معده غذایی آن است. 

و دارچین به شاهرگ ها و سیاهرگ ها قدرتی تازه میبخشد.

از دیگر خواص انجیر و عسل طبیعی این است که هر دو به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بالا به عمل هضم غذا کمک می کنند و هم چنین مصرف مناسب این ترکیب به درمان سوء هاضمه کمک می کند. بررسی روی سالمندان در آمریکا و کانادا نشان داده است،با بالا رفتن سن شاهرگ های حیاتی و سیاهرگ ها خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست می دهد.عسل و دارچین به شاهرگ ها و سیاهرگ ها قدرتی تازه میبخشد. یکی از مطالعات بر روی مواد غذایی طبیعی بررسی خواص عسل برای پوست است که منجربه یافته های جالبی در این زمینه شده است. این شهد وارد معده اول او که نامش کیسه عسل است میشود. پوست دور چشم شما ظریفتر از آن است که با چنین اسکرابهایی به جانش بیفتید. مزاج زنبور گرم و خشک است و عسلی که تولید میکند، مزاج گرم و تر دارد. در واقع رنگ آن به گلهایی که زنبور از شهدشان استفاده میکند، بستگی دارد.

هرگز عسل را در مایکروفر یا بر روی شعله اجاق گرما ندهید، چرا که این کار بسیاری از خواص خوب آن را از بین می برد. رادیکال های آزاد در فرآیند پیری شرکت می کنند و ممکن است در گسترش بیماری های مزمن مثل سرطان و بیماری های قلبی نیز شرکت کنند. هم چنین انجیر به دلیل دارا بودن پتاسیم بالا، آهن، فیبر، کلسیم گیاهی و فسفر در مصارف دارویی نیز استفاده می شود. در ابتدای متن به خواص درمانی انجیر و عسل خواهیم پرداخت و در پایان این مطلب روش تهیه مربای انجیر ،تارت عسل و انجیر و کیک عسلی با انجیر کاراملی را توضیح می دهیم که می توانید در مدت زمان کوتاهی این 3 دسر را درست کنید. با گذشت زمان همه عسلها تیرهتر میشوند که این اصلا چیز غیر عادی نیست. همانطور که پیش از این در مطلب باورهای غلط در مورد درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با عسل بیان کردیم اگر چه عسل و البته هیچ مادهی دیگری نمیتواند درمان سرماخوردگی و آنفولانزا باشد، اما میتواند به بهبود سرفهها و گلودرد ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند.

یکی از شایع ترین مشکلات معده مربوط به هضم غذاست که اصطلاحا می گویند غذا سر معده مانده است. مصرف انجیر طبق تحقیقات صورت گرفته باعث بالا بردن سیستم ایمنی بدن می شود. در صورت تمایل برای حذف ذرات بزرگ میتواند صاف شود. همچنین مصرف مستمر آن در وعده صبحانه، میتواند بهترین روش برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای دستگاه عصبی باشد. همچنین به درمان لب های ترک خورده کمک می کند. همچنین عسل گشنیز خواب آور بوده و برای آفت دهان، تقويت لثه، صفرا، و ناراحتی روده و حافطه مفید می باشد. وقتی به کندو رسیدند، آن را داخل سلولهای 6 ضلعی موم میگذارند و دوباره برای جمعآوری شهد از کندو خارج می گردند. همانطور که می دانید موم زنبور عسل یکی از بهترین مواد اولیه برای استفاده در کارهای هنری و بسیاری از صنایع است. بارها در مقالهها و خبرهای مختلف خواندهایم و شنیدهایم که عسل خواص درمانی و شفابخش بسیاری دارد. باز هم تاکید میکنیم در صورتی که میخواهید از خواص درمانی عسل بهره ببرید، باید مطمئن شوید که عسل، طبیعی است.

خرید عسل

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سیر سیاه دکتر بیز: خواص، فواید و نحوه مصرف

قهوه سوپریم دکتر بیز با جینسینگ فوری: یک نوشیدنی معجزه‌آسا