چگونه عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهیم + چند راه مطمئن خرید عسل
این جا در دهچی، ما به عسل خالص اونها هویت می دیم و در یک بسته بندی استاندارد و اصولی اون رو مستقیم به دست شما می رسونیم. پای کندوها و حرف هاشون می شینیم و باهاشون چای می خوریم.کمکشون میکنیم که عسلشون رو مستقیم به دست شما برسونن و این جوری خیالمون راحته که هیچ کس، هیچ وقت از دهچی ناراضی بیرون نمیره. همون جوری که شما برای پولی که بابت عسل پرداخت می کنین، زحمت می کشین. عسل خوب و خالص از تلاش و زحمت یک زنبوردار توی زنبورداری نقش می بنده و سلول به سلول یک موم رو بررسی می کنه. برای عسل خوب و در واقع عسل طبیعی، زحمت کشیده میشه؛ از زنبور تا زنبوردار. جایی که عسل، زنبوردار و مصرف کنندهی عسل، در آن ارزش دارند. برای همین این زنبوردارها برای دهچی ارزشمندن و برای همین، یکی از ارزش های دهچی حمایت از کسب و کار و رونق دادن به حرفهشونه. اگر بخوام بهتر بگم، یعنی این که فکر می کنم اگر روی ارزش هایی که از روز اول برای دهچی تعریف کردم بایستم، برکت و درآمد هم خودش میاد.
پاستوریزه جهت جدا کردن ناخالصیها فرآوری می شود.
پس از ۷ دقیقه در جریان خون پخش می شود و با آزادسازی ملکول قند به عملکرد بهتر مغزکه اصلی ترین مصرف کننده قند در بدن است، کمک می کند و مانع بروز خستگی می شود. بهتر است بدانید که رفتن مرتب به سونا و حمام بخار پیش از سرماخوردگی می تواند تأثیری پیشگیرانه داشته باشد و مقاومت بدن را افزایش دهد. به عنوان مثال بسیاری از عسلهای موجود در بازار از کشور چین وارد شدهاند که مقداری اسانس به آنها اضافه کرده و به عنوان عسل طبیعی وارد بازار میشوند. عوامل بسیاری باعث کریستالیزه شدن عسل می شوند مانند: رطوبت، درجه حرارت محیط، دیاستاز، میزان گرده گل موجود در عسل و نوع پوشش گیاهی منطقه. عسل خام حاوی مقداری مخمر، موم و گرده گل بوده و عسل پاستوریزه جهت جدا کردن ناخالصیها فرآوری می شود. بنابراین هیچ تاثیر سوئی در خواص و کیفیت عسل ندارد و برای برطرف کردن آن می توان ظرف محتوی عسل را درون طرف آب گرم قرار داده و به آرامی حرارت دهید تا به حالت طبیعی در آید.
با آب ولرم آن را شسته و هر روز تکرار کنید.
اگر احساس میکنید باتری شما خالی شده است و نمودار توان بدنیتان سیر نزولی به خود گرفته است، یادتان باشد که هیچ چیز مانند عسل به شارژ دوباره شما کمک نمیکند. هر زنبور عسل در طول زندگی خود در صورتی که شرایط مساعد باشد و از هر بلای طبیعی و غیرطبیعی جان سالم بدر برد تنها میتواند یک قاشق مرباخوری عسل فراهم کند. بلکه در حمایت زنبوردار وایستادیم تا اگر وجدان کاری یا هر چیز دیگه ای بهش اجازه نمیده عسل تقلبی تولید کنه، حداقل یک محل عرضه داشته باشه تا بتونه نون زحمتش رو سر سفرهی خونوادهش ببره. با آب ولرم آن را شسته و هر روز تکرار کنید. اگر به دنبال راهی مطمئن برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی میگردید، مشاهده ویدئو بالا را از دست ندهید. ملکه و تعداد تقریبی زنبورهاش رو می دونه و برای رشد کندو و سالم و سرحال بودنش، خون دل میخوره. تقریبا نیمی از عسل تولیدی در استان اصفهان توسط زنبورداران شهرستان نجف آباد تولید می شود و این شهرستان بیشترین تعداد زنبوردار در کشور را داراست. ما هم برای حمایت از زنبوردار و خریدار، چند مدل عسل رو با هم قاطی نمی کنیم یا دلال عسل نیستیم. در کشور های اروپایی رد کردن بسیاری از عسل های با کیفیت بخاطر پایینی تحمل H.M.F به طور غیر ضروری باعث محدود کردن بازار می شود.در مورد دیاستاز محاسبه آن به عنوان یک فاکتور اصلی در اندازه گیری کیفیت عسل بعلت تنوع بینهایت در سطوح ابتدایی آن نمی تواند به عنوان فاکتور اصلی مورد استفاده قرار گیرد.
عسل طبیعی به دلیل داشتن دیاستاز بعد از مدتی ته نشین می شود و رس می زند؛ یعنی ذرات قند عسل متبلور می شود و عسل مانند روغن نباتی سفت می شود. پس شکرک زدن تنها در عسل های طبیعی و سالم رخ می دهد و بلور های آن نرم و یک نواخت بوده و به دندان نمی چسبد و موقع خوردن در گلو احساس زبری نمی کنیم(مثل روغن نرم است) ولی عسل غیر طبیعی (تغذیه ای) شکرک نمی زنند یا خیلی دیر شکرک می زنند و غالباً بلورهای آن زبر و خشن است و زیر دندان احساس زبری می کنیم. عسل خام بلافاصله در آب حل نمی شود بلکه در کف شیشه مستقر می شود. می تونسته صبح تا شب به زنبورها آب و شکر بده اما نداده، یا عسل رو گرما بده تا شکل ظاهری زیبایی به خودش بگیره، اما به خاطر این که آنزیم ها و ویتامین های عسل از دست نره، این کار رو نمی کنه. زنبوردارهایی که محصولشون رو از مسیر دهچی به دست شما می رسونن، داستان های متفاوت اما همسو دارن. ما این جا زنبوردارها رو به اسم می شناسیم.
نظرات
ارسال یک نظر