بهترین روش استفاده از عسل در داخل چشم، ساخت قطره چشمی عسل با ترکیب عسل، اشک مصنوعی و آب استریل است. از هرگونه مواد آلاینده شیمیایی و مصنوعی به دور باشد و آغشته نگردیده باشد. عسل فوراور لیوینگ با طعمی فوق العاده از تمام گیاهان و شهد شکوفه آلوئه ورا در مزارع ایالات آریزونا به صورت طبیعی و کاملا ارگانیک یعنی دور از کود شیمیای برای پرورش گل ها و آلودگی محیط تهیه شده است،این عسل دارای رنگی قهوه ای تیره مایل به سیاه بدون احساس شیرینی زیاد است و خواص درمانی مختلفی را به خاطر ترکیب شهد گیاهان و گل های مختلف دارد و هر 30 گرم آن تقریباً 100 کالری انرژی دارد. زیرا طیف رنگی عسل بسیار گسترده بوده و شامل رنگهای سفید، انواع زرد (زرد مایل به سبز، زرد طلایی، زرد نارنجی)، عقیقی، کهربایی، قهوهای و نظیر آن است. چه عسلی بهتر است و چه عسلی بخریم؟ چه عسلی ارگانیک است؟ جهت پاسخ به این سوال لازم است ابتدا بدانیم عسل خام چیست؟ تولید عسل ارگانیک اگر چه بسیار سخت است اما قطعا غیر ممکن نیست و ممکن است افرادی بتوانند در بعضی از نقاط کشور اقدام به تولید آن کنند.
خرید عسل طبیعی
اکنون که تعاریف عسل ها را متوجه شدیم چه عسلی بهتر است و چه عسلی بخریم؟ در این مقاله با عسل و دارچین، درمان کننده بسیاری از بیماری ها آشنا می شویم. حالا بهتر میتوانیم متوجه علت اختلاف قیمت زیاد عسل در بازار و همچنین عوامل مؤثر بر قیمت عسل طبیعی شویم. قیمت عسل صادراتی در ترکیه براساس معیارهای خود این کشور تعیین می شود و اگر هم ارزی صورت دهیم، متوجه می شویم که قیمت این محصول در آن جا به مراتب گران تر از ایران است. واقعیت این است که خاصیت ضد میکروبی عسل در نتیجه وجود تمام عوامل یاد شده میباشد. واقعیت این است که اختلاف فاحشی بین عسل طبیعی خام و عسل ارگانیک خام وجود ندارد و هر دو یک نوع عسل هستند با این تفاوت که در عسل های ارگانیک امکان سوء استفاده از جیب مشتری هم وجود دارد و خواص طبی هر دو نوع عسل هم مشابه است اگرچه اگر کسی به تمام معنا عسلی تحت عنوان ارگانیک عرضه نماید در نوع خود، کار با ارزش و قابل تحسینی است.
یکی از مهم ترین خواص این محصول این است که بر روی دستگاه گوارش شما تاثیر بسیار زیادی می گذارد و همین موضوع باعث می شود تا عملیات هضم غذا برای شما بسیار راحت تر شود. قبل از هر وعده غذا، پودر دارچین را روی ۲ قاشق غذاخوری عسل بریزید. نصف پیمانه پودر کاکائو را در یک کاسه بریزید. زنبورداران، شان عسل را بعد از برداشتن بخش پولکی درب حفره ها، داخل اکستراکتور(دستگاه سانتریفیوژ) قرار داده و موم را از عسل جدا می کنند، عسل حاصل از این فرایند حاوی لاشه زنبورعسل، گرده گل و ذرات معق موم و… آناناس حاوی این آنتی اکسیدان و ویتامین های A و C، منیزیم، منگنز و پتاسیم است که با تقویت سیستم دفاعی بدن، مقابله با عفونت را برای بدن آسان تر می کند. چای سبز حاوی آنتی اکسیدان اپیگالوکتشین گالات بوده و به افزایش متابولیسم بدن و چربی سوزی کمک میکند. به دور بوده باشد و اصطلاح خام یا غیر خام بودن عسل، تنها به مرحله آخر و صاف کردن گفته می شود و دقت نمایید که اشتباها” به جای عسل خام اقدام به پرداخت مبلغ معادل با عسل ارگانیک ننمایید.
۵- در یک کلام عسلی ارگانیک است که مشابه حالت طبیعی زندگی زنبور عسل و به دور از هرگونه پرورش در دل طبیعت بکر و عاری از هرگونه سموم دفع آفات نباتی و سموم ضدکنه زنبور و… با تفاسیر فوق آیا صحیح است بپذیریم هر عسلی ارگانیک است، قطعا” خیر. عسل خام نیز به عسلی گفته میشود که به آن حرارت داده نشده باشد. در ادامه مطلب تلاش خواهیم نمود که واژه عسل ارگانیک و محصول ارگانیک را مورد بحث و بررسی قرار دهیم و به این جمع بندی برسیم آیا هر عسلی ارگانیک است و آیا اطلاق واژه ارگانیک برای تمام عسل های طبیعی کاربرد دارد یا خیر؟ به بیان دیگرعسل ماده شیرین و غلیظی است که توسط زنبوران عسل از شهد گل ها جمع آوری شده و تغییر شکل می یابد و سپس در داخل سلول های مومی کندو ذخیره می شود. خلاصه مطلب اینکه قیمت عسل تولیدی در این روش عبارت است از قیمت عسل بعلاوه خسارات ناشی از تولید که منتج به تولید عسلی ارگانیک گردیده است و سختی ها و مشقات و محدودیت های زنبوردار در تولید عسل. با این تعریف میتوان گفت که هر عسل ارگانیکی قطعا طبیعی است اما عکس آن صادق نیست و عسل طبیعی میتواند ارگانیک باشد یا نباشد.
نظرات
ارسال یک نظر