ویژگی های عسل پنبه که قبل از خرید باید بدانید


خرید عسل پنبه

این گونه عسل کاربرد درمانی داشته و معمولا قیمت بالاتری نسبت به عسل های دیگر دارد. آنتی اکسیدان موجود در عسل طبیعی میتواند به کاهش فشار خون منجر شود. از دیگر نشانه های عسل طبیعی رس بستن یا در اصطلاح عامه شکرک زدن آن میباشد وبه نوع گل وگیاهی دارد که زنبور از آن تغذیه کرده است،و به دلیل وجود آنزیم دیاستازدرون عسل طبیعی میباشد برخی زودتر رس می بندند و برخی دیرتر واین به دلیل عوامل محیطی ازقبیل رطوبت موجود درهوا دمای محیط ونوع گیاهی که عسل طبیعی از آن تولید شده داردو با حرارت دادن غیرمستقیم مانند قرار دادن در آب ولرم ویا زیر نور خورشید خیلی سریع به عسل مایع تبدیل می گردد واین نکته رو در نظرداشته باشید که در کشورهای خارجی نوع عسل طبیعی رس بسته به دلیل حفظ کامل خواص آن دارای ارزش بسیار بیشتری است. اگر قصد خرید عسل پنبه را دارید، علاوه بر اطلاعاتی که در این مطلب به آن اشاره کردیم، بد نیست اطلاعات خود را در مورد خواص عسل پنبه نیز افزایش دهید.

عسل دکتر بیز

در مورد کارگاه های ناشناخته که در آن حرارت دادن عسل به صورت مستقیم یا بدون کنترل صورت می گیرد، نه تنها مواد موجود در عسل دچار آسیب می شود بلکه بعد از دمای مشخصی ماده ای به نام «هیدروکسی متیل فورفوال» پدید می آید که اگر نسبت آن در عسل زیاد شود، مصرف آن خطرناک است. علیرغم اینکه عسل در طب سنتی جایگاه ویژه ای دارد در کشور ما نه تنها از جنبه ی درمانی به این محصول بی توجهی شده بلکه در سبد غدایی خانواده ها نیز مورد بی مهری قرار گرفته که مصرف کنندگان یکی از دلایل عدم مصرف این محصول را تقلبی بودن و نبود عسل با کیفیت در بازار مصرف عنوان می کنند. رنگ و غلظت عسل نمی تواند عاملی تعیین کننده برای شناسایی کیفیت این محصول باشد چراکه غلظت و رنگ عسل بسته به شرایط اقلیمی تولید آن متفاوت است اما عسل طبیعی، عطر و طعم گل ها را دارد.

بلوری شده را مصنوعی یا تقلبی می دانند.

69- ویتامین C موجود در لیمو ویژگی های ضد پیری دارد و به شما کمک می کند تا از چین و چروک ها خلاص شوید. برای جلوگیری از تبلور عسل معمولا کارخانه های بسته بندی کننده ، عملیاتی از قبیل حرارت دادن، افزودن کمی جوهر لیمو در هر تن و غیره روی عسل انجام می دهند که در همه این موارد به خاطر وارد شدن ناخالصی در مجموعه قند های موجود، پدیده ی بلورین شدن به تاخیر می افتد. باید توجه داشت شکرک زدن و خاصیت تبلور عسل نشانه ی نامرغوب بودن آن نیست اما بعضی افراد به اشتباه عسل بلوری شده را مصنوعی یا تقلبی می دانند. عسل چهل گیاه؛ عسلی که زنبور عسل، شهد را از روی گل های گوناگون جمع آوری کرده باشد یا چند عسل تک گل را طبق فرمول خاص (که از نظر خواص، رنگ، عطر و سعم مطابق ذائقه ی بیشتر مصرف کنندگان باشد) با یکدیگر مخلوط کنند. عسل طبیعی با طعم های مختلفی که تهیه شده از گل های طبیعی کوهستان است در این صفحه گذاشته شده است و شما می توانید بر اساس ذائقه خود بهترین نوع عسل را چه به صورت موم دار و چه به صورت بدون موم یا شکرک زده تهیه کنید و از خواص بسیاری که این خوراکی مقوی دارد، استفاده کنید.

قیمت قهوه لاغری گانودرما

باید دانست شناسایی عسل طبیعی و مصنوعی به صورت دقیق و علمی به کمک انگشت، قاشق یا مزه کردن و … همچنین ممکن است به جلوگیری از تشکیل لخته خون کمک کنند که می تواند منجر به حملات قلبی و سکته مغزی شود. در سال ۱۹۶۱ معلوم شد که تمایل عسلها به شکرک زدن در یک عسل، رابطه مستقیمی با نسبت دکستروز به آب، در آن عسل دارند. تذکر: خیلی از افراد نسبت به دارچین حساسیت دارند و ممکن است افراد با پوست های حساس دچار علایم آلرژی شود پس حتما قبل از استفاده، آن را بر روی نقطه دیگری از پوستتان امتحان کنید. از راه های دیگری که می توان مواد مغذی لازم را به پوست رساند، استفاده از ماسک انواع میوه ها است. عسل بعضی مناطق به رنگ سفیدی (منظور همان شفاف مانند آب) می زند ، رنگ عسل جنگل های مازندران مایل به سبز ، عسل جنگل های اروپا متمایل به قهوه ای است و عسل گندم سیاه و نوعی عسلک ها به رنگ سیاه هستند و این به خاطر گل هایی است که زنبوران از آن تغذیه و شهد جمع آوردی کرده اند و رنگشان متفاوت است ، پس این باور غلط است که عسل خوب رنگ تیره دارد و عسل بد رنگ روشن کاملاً نادرست است و رنگ هیچ گاه شاخص تشخیص عسل نیست و گول حرف های افرادی که ادعای عسل شناسی می کنند را نخورید.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سیر سیاه دکتر بیز: خواص، فواید و نحوه مصرف

قهوه سوپریم دکتر بیز با جینسینگ فوری: یک نوشیدنی معجزه‌آسا