سبوس برنج و خواص درمانی و زیبایی آن در بدن
نحوه عملکرد آن هنوز کاملاً مشخص نيست واثرات ترميمي عسل در ساير موقعيت هاي آزمايشگاهي و باليني نياز به ارزيابي هاي بيشتر دارد . در حقیقت، در برخی تحقیقات مشخص شده است که این سیر نسبت به نوع معولی آن حاوی ۴ برابر محتوای پلی فنول و فلاونوئید است. از آنجا که سیر سیاه سطح رطوبت بسیار کمی دارد، اسیدهای آمینه و سایر خواص غذایی آن به طور قابل توجهی غلظت بیشتری نسبت به سیر معمولی دارد. 9. فلفل سیاه برای بهبود سلامت دهان و دندان: برخی از مطالعات نشان می دهد که مصرف فلفل بر روی دهان و دندان، به دلیل خواص ضد باکتری بسیار موثر است و آن ها را از درد و سایر عفونت های دهانی در امان نگه می دارد. جهت دریافت قیمت عمده و سایر اطلاعات فروشگاه اینترنتی رویسا با ما تماس حاصل فرمائید. سید محمدمهدی طبائیان در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به وجود برخی از برند های تقلبی عسل در بازار و واحد های صنفی، اظهار کرد: قیمت هر کیلو عسل طبیعی در بازار پائین است و قیمت این محصول در خرید و فروش های عمده ای به کمتر از ۴۰ هزار تومان نمی رسد.
با توجه به تحقیقات انجام شده بر روی سیر سیاه این موضوع به اثبات رسیده است که اس الیل سیستینی که در سیر سیاه وجود دارد باعث کاهش تومورهای سرطانی شده و مرگ سلولی را کمتر می کند، در حال حاضر تاثیرات مثبتی از آن بر روی سرطان های ریه، پستان، معده و روده ی بزرگ ثابت شده است. امروزه با حذف فلزات سنگین موجود در پسابها علاوه بر این که میتوان به بازیافت این عناصر و کاهش مصرف مواد خام اولیه کمک کرد، میتوان با توجه به اینکه تقریباً 99% از فاضلاب را آب تشکیل میدهد، از پساب برای آبیاری زمینهای کشاورزی نیز استفاده کرد (8). این مساله به خصوص در کشور ما که در منطقه خشک و نیمهخشک واقع شده است، میتواند تا حد چشمگیری بحران کمبود آب را جیران کند. همچنین عسل حاوی مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفات، سدیم، کلر، پتاسیم و منیزیوم است. همچنین در طی فرآیند تبدیل سیر خام به سیاه، پروتئین و فیبر و مواد معدنی خاصی مانند زینک، پتاسیم، منیزیم، آهن، منگنز، فسفر و سلنیوم موجود در سیر افزایش پیدا میکند. اما این گفته تعجب چندانی ندارد زیرا مشهور است که سیر از مواد غذایی مقابله با سرطان هستند. اما همین کار را در اینجا انجام میدهند گزارشهای علمی نشان میدهد که که سیر سیاه در محافظت از قلب موثرتر خواهد بود زیرا سطح بالای کلسترول وتری گلیسیرید را در جریان خون شما کاهش میدهد.
ضرورت استفاده از اسیدفولیک، اسیدلاکتیک و اسیدفرمیک باید پس از پایان فصل تولید عسل به کار رفته و 30 روز قبل از آغاز دورهی جدید ساخت عسل بایستی مصرف آنها را متوقف نمود. تولید عسل از جمعآوری شهد گیاهان آغاز میشود. یکی از راه های تغییر سیر خام، تخمیر و تبدیل آن به سیر سیاه می باشد. فواید غذایی نوع سیاه و و معمولی سیر متفاوت است و این بیشتر به این دلیل است که سیر سیاه فرآیند تخمیر را طی میکند. بنابراین، اگر به دنبال فواید سیر برای سلامتی هستید، اما با مصرف آن به خاطر طعم یا بو آن مشکل دارید، خوردن این نوع سیر کاملاً مطبوع است. اگر در شرکت شما بازاریاب های حرفه ای مشغول به کار نباشند، حتی اگر برترین عسل دنیا را تولید کنید، متقاضی برای فروش عسل صادراتی خود نخواهید داشت. اینها اگر در بدن بمانند و غلیظ و سفت بشوند و رسوب کنند، منجر به مشکلات زیادی در عملکرد اعضا می شوند. از عسل، داروهای زیادی برای لطافت وزیبایی پوست، ورم چشم، خشکی و ترک خوردگی پوست میسازند. روغن گیاهی نظیر روغن کانولا، روغن سویا و روغن ذرت اغلب از گیاهان اصلاح شده ژنتیکی مشتق می شوند. سیر، گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز می رسد.
سیر سیاه میزان کلسترول و چربی سه گانه رو پایین میاره، سبب کاهش فشار خون می شه و خون رو رقیق می کنه، به علت داشتن آلیسین به سلامت سیستم گردش خون و قلب کمک میکنه و از گرفتگی عروق و سکته جلوگیری می کند، جلوی سرماخوردگی و ابتلا به آنفولانزا رو می گیره، در پیشگیری از خستگی بسیار موثره، برای کسانی که مایلند قدرت بدنی بیشتر داشته باشند مناسبه، باعث بهبود کیفیت خواب میشه، برای بیماریهای تنفسی مثل آلرژی و آسم مفیده. عسل زمانی محتوای غذایی خود را از دست میدهد که دمای آن تا ۶۰۰ درجه بالای صفر برسد. بسیاری از گزینه های درمان BPH شامل یک مهار کننده 5 آلفا ردوکتاز می باشد که می تواند پیشرفت BPH و کاهش حجم پروستات را کاهش دهد. اینکه سیر سیاه بهتر باشد یا سیر معمولی، به اهداف از مصرف آنها شما بستگی دارد و در واقع یک امر ترجیحی است. به همین خاطر روش های مختلفی برای تغییر سیر، به منظور کاهش این ویژگی های آزار دهنده اش بدون اینکه عملکرد بیولوژیکی خودش رو از دست بده، به وجود آمده. در زیر دستور تهیه سس سیر مایونز متداول وجود دارد. به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ دکتر سعید مرادیپور متخصص تغذیه با اشاره به خواص “سیر سیاه” اظهار کرد: با توجه به ارزش غذایی و تأثیرات سیر سیاه، توصیه میکنیم این ماده ارزشمند را در رژیم غذایی خود بگنجانید چرا که سیر سیاه ضمن جلوگیری از بیماریهای قلبی، باعث کاهش فشار خون شده و غلظت خون را کاهش میدهد.
منبع گانودرما بیز
نظرات
ارسال یک نظر