ام اس نام بیماری است که به آرامی شروع شده و رفته رفته شدت پیدا میکند و شرایط زندگی را برای فرد مبتلا سخت تر و سخت تر میکند این بیماری در دسته ی بیماری های خود ایمنی قرار میگیرد که امروزه افراد بسیاری در دنیا چه پیر و چه جوان درگیر این بیماری هستند و با آن دست و پنجه نرم میکنند.
پیشتر در مطلبی درباره ی ام اس به معرفی کامل این بیماری پرداختیم و در ادامه قصد داریم راجع به گانودرما و ام اس صحبت کرده و با نحوه ی چگونگی کنترل این بیماری توسط قارچ گانودرما بیشتر آشنا شویم.گانودرما چیست
گانودرما نام یک قارچ است اما نه یک قارچ معمولی. وجود مولفه های فعال درون گانودرما باعث شده تا این قارچ بی نظیر برای سالیان سال مورد توجه و استفاده های فراوان قرار بگیرد و افراد بسیاری برای بهره مندی از تمام خواص گانودرما از آن استفاده بکنند.
عوامل خطر
فاکتورهای زیر ریسک ابتلا به ام.اس را افزایش می دهند:
سن - اگرچه ام.اس در هر سنی اتفاق می افتد ولیکن به طور معمول در افراد سنین 20تا40 سال شایع می باشد.
جنسیت- احتمال ابتلا به ام.اس در زنان دوبرابر مردان است.
وراثت- ریسک ام.اس در افراد دارای سابقه خانوداگی این بیماری بیشتر است. به عنوان مثال چنانچه یکی از والدین یا خواهر و برادرهای شما مبتلا به ام.اس باشد، احتمال ابتلا به این بیماری در شما 1تا 3 درصد است در حایلکه در جمعیت کلی این میزان 0/1 درصد است. تجربه در دوقلوهای همسان نشان داده است که توارث تنها فاکتور دخیل در ابتلا به ام.اس نمی باشد. چنانچه ابتلا به ام.اس به تنهایی توسط ژنتیک تعیین می شد دوقلوهای همسان ریسک مشابهی داشتند ولیکن این چیزی نیست که در عمل اتفاق می افتد. در حقیقت چنانچه یکی از دوقلوها مبتلا به این بیماری باشد، احتمال ابتلا در قل دیگر تنها 30 % می باشد.
خرید قهوه گانودرما
عفونت- گونه هایی از ویروس ها با ام.اس در ارتباط هستند. درحال حاضر بیشترین تمرکز بر ارتباط بین ام.اس با ویروس Epstein-Barrمی باشد، ویروسی که باعث منونوکلئوز(افزایش منوسیت ها در خون) عفونی می شود. اینکه چگونه ویروس Epstein-Barrباعث افزایش احتمال ابتلا به ام.اس می شود، تحت بررسی است .
نژاد- سفیدپوستان به ویژه خانواده هایی با نژاد اروپای شمالی، در بیشترین ریسک ابتلا به ام.اس قرار دارند. آسیایی ها ، آفریقایی ها و آمریکایی های بومی کمترین ریسک را دارا هستند .
عوامل جغرافیایی- ام.اس در کشورهایی با آب و هوای معتدل معمول تر است که شامل اروپا ، جنوب کانادا ،شمال ایالات متحده ، نیوزیلند و جنوب استرالیا می شود. به نظر می رسد که ریسک این بیماری با عرض جغرافیایی افزایش می یابد . کودکی که از یک منطقه پرخطر به یک منطقه کم خطر نقل مکان کرده است، ویا برعکس ، میزان ریسک ابتلا به بیماری متناسب با منطقه جدید سکونت وی خواهد بود. ولیکن چنانچه این انتقال بعد از سن بلوغ باشد، میزان ریسک ابتلا مشابه با محل سکونت اول او خواهد بود.
نظرات
ارسال یک نظر